Celsiusstraat 32

1704 RW, Heerhugowaard

+31 085 130 485 9

Klanten Service

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Openingstijden

Dakkapellen

Bent u opzoek naar een kunststof dakkapel leverancier bij u in de buurt? Wij komen vrijblijvend langs voor een advies gesprek!

Dakkapellen

Wij bieden u een dakkapel, die in één dag modulair en zonder kraanwagen op uw dak geplaatst kan worden. Wij zijn trots te mogen zeggen dat wij de best geïsoleerde dakkapel van Nederland kunnen leveren. Onze dakkapellen zijn niet alleen in standaard maten te verkrijgen maar wij leveren u ook maatwerk. Elke dakkapel die wij plaatsen is standaard van binnen afgewerkt en is al compleet voor u geïsoleerd. Het dak en de zijwanden zijn standaard voorzien van een 14 cm dikke EPS isolatielaag. Beter kan een dakkapel niet geïsoleerd worden.

 

Kunststof dakkapellen voor meer licht en woonruimte!

Met een dakkapel kunt u extra woonruimte creëren voor een thuiskantoor, hobbykamer of een extra slaapkamer. De dakkapellen van ThuisIn kozijnen worden van kunststof gemaakt en geven uw zolder niet alleen meer licht en ruimte, maar door de perfecte isolatie bespaart u ook nog eens op uw energie rekening.

Kunststof kozijnen van Schüco voor uw kunststof dakkapel

Van de kunststof dakkapellen bestaan uit de kunststof kozijnen van Schüco en de kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit. Deze kunststof kozijnen bieden u een zeer hoge thermische isolatiewaarde, meer wooncomfort en een uitgebalanceerd design. Schüco kozijnen zijn brandvertragend, zelfdovend en beveiligd tegen inbraak. De kozijnen dragen zelfs het p! De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Er zijn vele mogelijkheden in kleuren en houtstructuren zo kunt u uw kunststof dakkapel afstemmen op de kleur en vormgeving van uw woning.

Prijzen van een kunststof dakkapel online aanvragen?

Prijzen van een kunststof dakkapel online aanvragen? ThuisIn kozijnen plaatst kunststof dakkapellen door heel Nederland met wel 15 jaar garantie.Wilt u een kunststof dakkapel kopen of eerst betrouwbaar advies inwinnen? Neemt u dan contact met ons op!

schuifpui-dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking-keralit-gevelbekleding-
Wij zijn super tevreden met de kwaliteit en behulpzaamheid van ThuisIn Kozijnen. Wij zijn super tevreden!” ★★★★☆
dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
Fam. Hemmelder Oldenzaal
Klant van ThuisIn Kozijnen
  •  Financieren is Fiscaal Aftrekbaar
  •  Bestellen Zonder Aanbetaling
  •  10 Jaar Kwaliteits Garantie

FINANCIEREN VAN KUNSTSTOF DAKKAPELLEN

Het laten financieren van uw nieuwe Kunststof Dakkapel hoeft niet duur te zijn. Een nieuwe Kunststof Dakkapel heeft u al voor een klein bedrag per maand. Via het betaalplan van “ThuisIn Kozijnen” kunt u uw Kunststof Dakkapel in termijnen betalen. Dit is fiscaal aftrekbaar omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

huis-energie-label, ThuisIn kozijnen, Kunststofkozijnen,

Wenst u meer informatie? Bel ons op werkdagen van Ma/Vrij van 8:00 - 17:30 op nummer +31(085) 1304859)

© 2018 ThuisIn Kozijnen | All rights reserved realisatie Design & Seo by BullData.nl | www.bulldata.nl