Celsiusstraat 32

1704 RW, Heerhugowaard

+31 085 130 485 9

Klanten Service

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Openingstijden

Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Kunststof gevelbekleding voor een mooie afwerking van uw woning

Voor een mooi afgewerkte woning levert ThuisIn kozijnen kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Hiervoor rekenen wij op de kwaliteit van Keralit kunststof gevelbekleding en kunststof dakrandenDeze worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Van kromtrekken is dan ook geen sprake, hetgeen bij reguliere gevelbekleding helaas vaak het geval is.

Kunststof gevelpanelen en kunststof dakrandpanelen in vele kleuren en houtstructuren

De kunststof gevelpanelen – en dakrandpanelen van Keralit zijn leverbaar in een vele kleuren en houtstructuren. Zo kunt u de kleur en structuur van uw kunststof gevelbekleding afstemmen op uw kunststof kozijnenkunststof dakkapel of kunststof deuren en kunt u de vormgeving van uw huisaanzicht tot een kleurrijk, afgestemd geheel maken. Een groot voordeel van Keralit gevelbekleding is dat deze een bijzonder lange levensduur heeft, onderhoudsarm is en dat u wel 10 jaar garantie krijgt op uw kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden

Kunststof gevelbekleding voor renovatie - en nieuwbouw projecten

Kunststof gevelbekleding van ThuisIn kozijnen is uitermate geschikt voor toepassing bij zowel renovatie – als nieuwbouwprojecten. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit voldoen aan de eisen van het Nationaal pakket Duurzaam bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe gevelbekleding. ThuisIn kozijnen, duurzaam verantwoord!

Kunststof gevelbekleding prijzen aanvragen?

Bekijkt u hieronder eens de verschillende mogelijkheden van kunststof gevelbekleding.
Wilt u meer informatie over onze kunststof gevelpanelen en kunststof dakrandpanelen of een offerte aanvragen?
Neemt u dan contact met ons op!

gevelbekleding-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-kunststof
dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking
gevelbekleding-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-kunststofkozijnen-kunststof-roeden-verdeling
gevelbekleding-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-kunststofkozijnen-kunststof-roeden-verdeling
  •  Financieren is Fiscaal Aftrekbaar
  •  Bestellen Zonder Aanbetaling
  •  10 Jaar Kwaliteits Garantie

FINANCIEREN VAN KUNSTSTOF Gevelbekleding

Het laten financieren van uw nieuwe kunststof gevelbekleding hoeft niet duur te zijn. Nieuwe kunststof gevelbekleding heeft u al voor een klein bedrag per maand. Via het betaalplan van “ThuisIn Kozijnen” kunt u uw kunststof gevelbekleding in termijnen betalen. Dit is fiscaal aftrekbaar omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

huis-energie-label, ThuisIn kozijnen, Kunststofkozijnen,

Wenst u meer informatie? bel ons op werkdagen van Ma/Vrij van 8:00 - 17:30 op nummer +31(085) 130 485 9)

© 2018 ThuisIn Kozijnen | All rights reserved realisatie Design & Seo by BullData.nl | www.bulldata.nl