Celsiusstraat 32

1704 RW, Heerhugowaard

+31 085 130 485 9

Klanten Service

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Openingstijden

Kunststof deuren

Bent u opzoek naar een kunststof voor & achterdeuren leverancier bij u in de buurt? Wij komen vrijblijvend langs voor een advies gesprek!

Kunststof voor & achterdeuren

Kiest u voor een kunststof voordeur, achterdeur of tuindeuren van ThuisIn Kozijnen dan kiest u beslist voor kwaliteit en duurzaamheid. Elke voordeur, elke achterdeur en tuindeuren zien wij als het visitekaartje van een woning en moeten dan ook de uitstraling hebben die bij de woning past. ThuisIn Kozijnen biedt u op het gebied van tuindeuren, voordeuren en achterdeuren uitgebreide mogelijkheden op het gebied van design. Wilt u de uitstraling van hout, dan biedt de toepassing van een folie met houtnerf een perfecte uitkomst. De veiligheid speelt een zeer belangrijke rol bij de keuze van een toegangsdeuren. Kunststof deuren van ThuisIn Kozijnen zijn standaard voorzien van een ingebouwde inbraakbeveiliging voor het beschermen van uw bezittingen. Het hang- en sluitwerk van ThuisIn Kozijnen voldoet aan alle eisen die door het politiekeurmerk gesteld worden. Of het nu tuindeuren, een voordeur of een achterdeur betreft, wij leveren u het maatwerk en de uitstraling zoals u dat wenst. Onze deuren zijn in vele variaties en in diverse ral kleuren te verkrijgen. Vraag gerust en geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De kunststof voordeur bepaalt het aanzicht van uw woning!

De voordeur van uw woning bepaalt voor een groot deel het aanzicht van uw woning, maar ze zijn ook de grootste verliespost als het gaat om het behouden van warmte binnen uw woning.
ThuisIn kozijnen geeft u keus uit vele soorten deurpanelen, die met een klassieke of moderne uitstraling een duidelijke meerwaarde geven aan uw woning. In combinatie met de kunststof kozijnprofielen van Schüco, die uitstekend afdichten, bespaart u met onze kunststof deuren zeker op uw energierekening!

Kunststof deurpanelen met kunststof kozijnen van Schüco voor een optimaal resultaat!

 De kunststof deuren van ThuisIn kozijnen bestaan uit de kunststof kozijnprofielenvan Schüco en de deurpanelen van Obst. Onze kozijnen zijn kozijnen uit de serie Corona CT 70 Accent van het bekende merk SchücoDe Schüco kunststof kozijnen staan voor veiligheid, comfort, isolatie en een uitgebalanceerd design.De kunststof kozijnen voor onze deuren zijn evenals de kunststof kozijnen voor ramen brandvertragend en werken zelfdovend. De kunststof kozijnen van ThuisIn kozijnen Kunststoftechniek dragen niet voor niets het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof voordeuren in vele kleuren en stijlen

De deurpanelen van Obst zijn naar keuze beschikbaar in aluminium of glasvezel-versterkt kunststof (GFK).Deurpanelen van Obst staan bekend om hun duurzaamheid, optimale isolatie en stabiliteit. U kunt zelf aangeven welk type glas en/of paneel uw voorkeur heeft. Het deurpaneel met zijn klassieke of moderne uitstraling geeft aan de woning een duidelijke meerwaarde. Door de keuze uit meer dan honderd modellen kunststof deuren, met de mogelijkheid te variëren met kleur en/of glas geeft dit voor iedereen het gewenst gevelaanzicht.

Kunstof deuren prijzen aanvragen

Om u een indruk te geven van alle mogelijkheden hebben we onze kunststof deuren opgedeeld in vier verschillende types.Bekijkt u onze brochure voor het volledige assortiment kunststof deuren. Wilt u meer informatie over onze kunststof deuren of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op!

kunststofschuifpui - dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
kunststof-tuindeurdubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking-Kunststof-openslaande-deuren-roeden-zijlichten-ventilatie
dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel
dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking
kunststof-tuindeurdubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking
kunststofschuifpui - dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
kunststof-tuindeurdubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking-Kunststof-openslaande-deuren-roeden-zijlichten-ventilatie
kunststof-tuindeurdubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking-Kunststof-openslaande-deuren-roeden-zijlichten-ventilatie
Snel geleverd & geplaatst! Een warm welkom voor onze woning. Wij zijn meer dan tevreden!” ★★★★☆
dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
Fam. kamphuis Almelo
Klant van ThuisIn Kozijnen
  •  Financieren is Fiscaal Aftrekbaar
  •  Bestellen Zonder Aanbetaling
  •  10 Jaar Kwaliteits Garantie

FINANCIEREN VAN KUNSTSTOF DEUREN

Het laten financieren van uw nieuwe kunststof deuren hoeft niet duur te zijn. Nieuwe kunststof deuren heeft u al voor een klein bedrag per maand. Via het betaalplan van “ThuisIn Kozijnen” kunt u uw kunststof deuren in termijnen betalen. Dit is fiscaal aftrekbaar omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

huis-energie-label, ThuisIn kozijnen, Kunststofkozijnen,

Wenst u meer informatie? bel ons op werkdagen van Ma/Vrij van 8:00 - 17:30 op nummer +31(085) 130 485 9)

© 2018 ThuisIn Kozijnen | All rights reserved realisatie Design & Seo by BullData.nl | www.bulldata.nl