Celsiusstraat 32

1704 RW, Heerhugowaard

+31 085 130 485 9

Klanten Service

Ma - Vrij: 9:00 - 17:30

Openingstijden

Kunststof schuifpuien

Bent u opzoek naar een kunststof schuifpuien leverancier bij u in de buurt? Wij komen vrijblijvend langs voor een advies gesprek!

Kunststof Schuifpuien

De Kunststof Schuifpuien van ThuisIn Kozijnen staan niet alleen voor de beste isolatie, maar ook voor het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Kies de vorm en kleur die u het meest aanspreekt! Ontdek de vele mogelijkheden. Kiest u voor een Kunststof Schuifpuien,  of tuindeuren van “ThuisIn Kozijnen” dan kiest u beslist voor kwaliteit en duurzaamheid. Elke voordeur, elke achterdeur en tuindeuren zien wij als het visitekaartje van een woning en moeten dan ook de uitstraling hebben die bij de woning past. 

Kunststof schuifpuien voor veel licht en meer ruimte

Vrijwel geruisloos en zeer kindvriendelijk geeft de kunststof schuifpui vrije toegang tot balkon, terras of tuin.
Onze kunststof schuifpuien zijn schuifpuien uit het EasySlide systeem van Schüco. Het kunststof kozijnprofiel Corona CT 70 van Schüco vormt de basis van deze EasySlide kunststof schuifpui. Bij deze veelzijdige kunststof schuifpui kunt u kiezen uit verschillende openingsvarianten, afhankelijk van uw inrichting.

Kunststof schuifpuien in vele kleuren, standaard met HR++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien worden standaard geleverd met HR++ beglazing, zo wordt samen met het hooggeïsoleerde systeem van onze kunstof schuifpuien een uitstekende isolatiewaarde bereikt! ThuisIn kozijnen biedt u de meeste mogelijkheden aan kleuren en houtstructuren voor het kozijn van uw kunststof schuifpui. Zo kunt u uw eigen accenten bepalen en de vormgeving van uw huisaanzicht tot een kleurrijk, afgestemd geheel maken. De lage drempel van de kunststof schuifpui is zo ontworpen dat kou en wind buiten worden gehouden. Geen koude voeten door tocht over de vloer meer. een innovatief systeem tusen het schuifelement en het kunststof kozijn garandeert een maximale wind – en regendichtheid en zorgt ook voor optimale geluidsisolatie. De kunststof schuifpuien van Schüco voldoen aan de hoogste eisen op gebied van inbraakpreventie

Kunststof schuifpuien offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie over onze kunststof schuifpuien of een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op!

schuifpui-dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking
dubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking
kunststof-tuindeurdubbele-deuren-vlak-glad-geisoleerd-blauw-thuisinkozijnen-hengelo-twente-overijssel-gevelbedekking-Kunststof-openslaande-deuren-roeden-zijlichten-ventilatie
kunststofschuifpui - dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
Goede service en montage van onze Kunststof Schuifdeuren. Heel netjes gedaan. Echt aan te raden!” ★★★★☆
dakkapel, SCHUCO kunststofkozijnen, ThuisIN Kunststofkozijnen, Bulldata.nl
Fam. Musk Tilburg
Klant van ThuisIn Kozijnen
  •  Financieren is Fiscaal Aftrekbaar
  •  Bestellen Zonder Aanbetaling
  •  10 Jaar Kwaliteits Garantie

FINANCIEREN VAN KUNSTSTOF SCHUIFPUIEN

Het laten financieren van uw nieuwe Kunststof Schuifpuien hoeft niet duur te zijn. Nieuwe Kunststof Schuifpuien heeft u al voor een klein bedrag per maand. Via het betaalplan van “ThuisIn Kozijnen” kunt u uw Kunststof Schuifpuien in termijnen betalen. Dit is fiscaal aftrekbaar omdat u aan ‘woningverbetering’ doet.

huis-energie-label, ThuisIn kozijnen, Kunststofkozijnen,
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Voor een goede prijs-kwaliteit verhouding bent u bij ThuisIn Kozijnen aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op.
Contact

Wenst u meer informatie? bel ons op werkdagen van Ma/Vrij van 8:00 - 17:30 op nummer +31(085) 130 485 9)

© 2018 ThuisIn Kozijnen | All rights reserved realisatie Design & Seo by BullData.nl | www.bulldata.nl